Tanáraink

Maki StevensonAlapító&CEO - Culinary Insitute of Europe

MAKI STEVENSON

Alapító&CEO - Culinary Insitute of Europe

A képzés nemzetközi oktatói gárdáját a tízenkét év oktatási tapasztalattal rendelkező Maki Stevenson séf vezeti. Szakács képesítését a New York-i Natural Gourmet Institute for Health and Culinary Arts-on szerezte,  Magyarországra kerülve 2007-ben indította el saját főzőiskoláját, Makifood néven. 2017-ben Maki megkapta a japán konyhaművészet jószolgálati nagykövete címet. 

BIRÓ NORBERT

CIE - Vezető szakács

Biró Norbert 11 évig a Baraka étterem konyhafőnöke volt. Előtte a Four Seasons, Kempinski és Ritz-Carlton hotelek nyitócsapatainak sous chefjeként dolgozott. 2016-ban elnyerte a Best of Budapest díjkiosztón az év chéfjének járó díjat. 

Nábelek Zsófi_ff

NÁBELEK ZSÓFIA

Cukrász, újságíró - Chouchou, Magyar konyha

Nábelek Zsófi a váci Desszertszalonban kezdte a cukrász pályát, majd a balatonszemesi Kistücsök Étteremben folytatta. A MÁK-ba gyakornokként került, ahonnan 4 év után vezető cukrászként távozott. A cukrászat mellett kommunikáció szakon végzett. Számos print és online kiadványban olvashatóak cikkei, több alkalommal közvetített a Bocuse D’or-ról. Jelenleg a Magyar Konyha állandó szerzője, receptkönyvek szerkesztője, foglalkozik tanácsadással és receptfejlesztéssel, és oktat a Culinary Institute of Europe-ban.

Barhó Szabolcs

BARHÓ SZABOLCS

Sous-chef - Borkonyha

Barhó Szabolcs 16 éves kora óta dolgozik konyhán. A Kodolányi János főiskola turizmus-vendéglátás szakán diplomázott. 8 éve erősíti a Michelin-csillagos Borkonyha csapatát. Többször stázsolt Londonban, többek közt Dinner by Heston Blumenthal két Michelin-csillagos éttermében. 

STEPHANE GERPHAGNON

Cukrász

Stephane Dél-Franciaországban született. Lyonban végezte a cukrász iskolát. Dolgozott Párizsban, Melbourne-ben és Londonban. 2007-ben költözött Magyarországra, ahol kezdetben a Lukács Cukrászdában, majd Takács Lajossal az Olimpiában dolgozott. Több évig volt a La Praliné és az á table! vezető cukrásza.

TISCHLER PETRA

Chef
Petra diplomaszerzés után az akkor nyíló Nobuban kezdte a főzést. Külföldi tapasztalatait kezdetben a londoni The Arts Club private membership étteremben, majd az USA-ban Joel Antunes francia chef kezei alatt a One Eleven junior sous-chef-jeként szerezte. 2015-ben költözött haza, és lett a Costes Downtown sous-chefje, ahol a következő évben kiérdemelték Magyarország 5. Michelin csillagát. 

SALFAI-KOVÁCS GERGELY

Restaurant manager - Onyx**

Gergely végzett vendéglátó szakoktató. 10 évet töltött el a budapesti Hotel Intercontinental- ban, 8 éve abban a Michelin csillagos Onyx étteremben dolgozik, melyet többször választottak Magyarország legjobb éttermének. Elvégezte a budafoki borászati szakközépiskolát is.