Skip to content

Culinary Institute of Europe

Tanáraink

Maki Stevenson

MAKI STEVENSON

Iskolaigazgató

A képzés nemzetközi oktatói gárdáját a tízenkét év oktatási tapasztalattal rendelkező Maki Stevenson séf vezeti. Szakács képesítését a New York-i Natural Gourmet Institute for Health and Culinary Arts-on szerezte,  Magyarországra kerülve 2007-ben indította el saját főzőiskoláját, Makifood néven. 2017-ben Maki megkapta a japán konyhaművészet jószolgálati nagykövete címet.

Séf Sipos András

SIPOS ANDRÁS

Séf

András a Gundel Károly szakács iskolában végezte el a szakács képzést. Olimpia étterem után a nU bisztróban volt szakács, aztán séfhelyettes majd séf. 4 év után onnan a Susu Budapestben majd a Beefbarban folytatta munkásságát. Jelenleg a Continental group cégcsoport Excetutive séfe, 2 étteremért és egy rendezvény helyszínért felel, mint az ételek minőségét, mint a napi operatív működését biztosítja.

Ádám_CsabaBW

ÁDÁM CSABA

Plant Based Program vezető

Több mint 25 éves pályafutás áll Csaba mögött a vendéglátásban , szűkebben értelmezve, a konyhában. Ennek legutóbbi állomása az Olimpia étterem volt, melyet 8 és fél évig üzemeltetett. Jelenlegi szakmai célkitűzéseit a húsmentes konyha/étkezés finomítása és népszerűsítése határozza meg és a Four Seasons budapesti egységét erősíti.

Séf Kiss Krisztián

KISS KRISZTIÁN

Cukrász

Krisztián a Novotel szállodában kezdte a pályafutását, onnan a Gundel étteremben folytatta, majd belekóstolt az itthoni magán cukrászdák világába. Mindig is vonzotta az utazás, így kezdett el luxus óceánjárókon dolgozni.  Főcukrászként a Regent Seven Seas hajókon dolgozott, majd az utóbbi tíz évet a Disney Cruise Line hajón dolgozta mint Executive Pastry Chef.

Séf Barhó Szabolcs

BARHÓ SZABOLCS

Séf

Barhó Szabolcs 16 éves kora óta dolgozik konyhán. A Kodolányi János főiskola turizmus-vendéglátás szakán diplomázott. 8 éve erősíti a Michelin-csillagos Borkonyha csapatát. Többször stázsolt Londonban, többek közt Dinner by Heston Blumenthal két Michelin-csillagos éttermében. 


koppány_levente BW

KOPPÁNY LEVENTE

Séf

Koppány Levente gyerekkorában édesanyja és nagyanyja mellett sürgött-forgott a konyhában, ahonnan egyenes út vezetett a Gundel vendéglátóipari iskolába. Tanulás mellett a Costes-ben gyakornokoskodott. Nemzetközi sikere 2021-ben kezdődött amikor bejutott a San Pellegrino Young Chef verseny döntőjébe. Szabadidejében imád horgászni, gombákat és különféle vad növényeket gyűjteni. 2024-ig a Michelin csillagos Costes konyhafőnökeként dolgozott.

KaracsonyMelania

Karácsony Melánia

Cukrász
Melánia pályafutása 16 èvesen kezdődött. Középiskola mellett hétvégente egy cukrászdában kezdett el dolgozni, – eleinte csak az előkészületekben vett részt, a későbbiekben viszont aktív résztvevője lett a cukrászda napi működésének. Az idő elteltével biztossá vált számára, hogy a cukrászat lesz az útja. Az elmúlt èvekben többek között a New York kávèház csapatát erősítette, valamint a Koronakert cukrászda nyitásánál lehetett jelen, melynek desszert kínálatában a mai napig megtalálhatóak a desszertjei. 2021 óta a Corinthia Hotelben tevékenykedik, mint Head Pastry Chef. 
Séf Tischler Petra

TISCHLER PETRA

Séf
Petra diplomaszerzés után az akkor nyíló Nobuban kezdte a főzést. Külföldi tapasztalatait kezdetben a londoni The Arts Club private membership étteremben, majd az USA-ban Joel Antunes francia chef kezei alatt a One Eleven junior sous-chef-jeként szerezte. 2015-ben költözött haza, és lett a Costes Downtown sous-chefje, ahol a következő évben kiérdemelték Magyarország 5. Michelin csillagát. Jelenleg Szekszárdon a saját biokertje által színesített private dining vonalat erősíti.
Séf Sarah Alwazir

ALWAZIR SARAH

Cukrász
 Alwazir Sarah, Londonban kezdte pályafutását, először kisebb cukrászdákban mint a Butterscotch Bakery vagy a Primrose Bakery-ben majd Andy Rose keze alatt vezette a Floridita Soho cukrászati részlegét. Később a National Maritime Museum főcukrásza lett mielőtt férjével megnyitották saját cukrászdájukat Camdenben ami a TimeOut London listája szerint London egyik legkülönlegesebb kávézója volt.