Skip to content

Culinary Institute of Europe

Tanáraink

Séf Sipos András

SIPOS ANDRÁS

Séf

András a Gundel Károly szakács iskolában végezte el a szakács képzést. Olimpia étterem után a nU bisztróban volt szakács, aztán séfhelyettes majd séf. 4 év után onnan a Susu Budapestben majd a Beefbarban folytatta munkásságát. Jelenleg a Continental group cégcsoport Excetutive séfe, 2 étteremért és egy rendezvény helyszínért felel, mint az ételek minőségét, mint a napi operatív működését biztosítja.

 
Maki Stevenson

MAKI STEVENSON

Iskolaigazgató


A képzés nemzetközi oktatói gárdáját a tízenkét év oktatási tapasztalattal rendelkező Maki Stevenson séf vezeti. Szakács képesítését a New York-i Natural Gourmet Institute for Health and Culinary Arts-on szerezte,  Magyarországra kerülve 2007-ben indította el saját főzőiskoláját, Makifood néven. 2017-ben Maki megkapta a japán konyhaművészet jószolgálati nagykövete címet. 

koppány_levente BW

KOPPÁNY LEVENTE

Séf

Koppány Levente gyerekkorában édesanyja és nagyanyja mellett sürgött-forgott a konyhában, ahonnan egyenes út vezetett a Gundel vendéglátóipari iskolába. Tanulás mellett a Costes-ben gyakornokoskodott. Nemzetközi sikere 2021-ben kezdődött amikor bejutott a San Pellegrino Young Chef verseny döntőjébe.  Szabadidejében imád horgászni, gombákat és különféle vad növényeket gyűjteni. Immár a Costes konyhafőnökeként 2022 óta töretlenül őrzi az étterem Michelin csillagát.

Ádám_CsabaBW

ÁDÁM CSABA

Plant Based Program vezető

Több mint 25 éves pályafutás áll Csaba mögött a vendéglátásban , szűkebben értelmezve, a konyhában. Ennek legutóbbi állomása az Olimpia étterem volt, melyet 8 és fél évig üzemeltetett. Jelenlegi szakmai célkitűzéseit a húsmentes konyha/étkezés finomítása és népszerűsítése határozza meg.


Séf Kiss Krisztián

KISS KRISZTIÁN

Cukrász

Krisztián a Novotel szállodában kezdte a pályafutását, onnan a Gundel étteremben folytatta, majd belekóstolt az itthoni magán cukrászdák világába. Mindig is vonzotta az utazás, így kezdett el luxus óceánjárókon dolgozni.  Főcukrászként a Regent Seven Seas hajókon dolgozott, majd az utóbbi tíz évet a Disney Cruise Line hajón dolgozta mint Executive Pastry Chef.

Séf Barhó Szabolcs

BARHÓ SZABOLCS

Séf

Barhó Szabolcs 16 éves kora óta dolgozik konyhán. A Kodolányi János főiskola turizmus-vendéglátás szakán diplomázott. 8 éve erősíti a Michelin-csillagos Borkonyha csapatát. Többször stázsolt Londonban, többek közt Dinner by Heston Blumenthal két Michelin-csillagos éttermében. 


Séf Nábelek Zsófia

NÁBELEK ZSÓFIA

Cukrász

Nábelek Zsófi a váci Desszertszalonban kezdte a cukrász pályát, majd a balatonszemesi Kistücsök Étteremben folytatta. A MÁK-ba gyakornokként került, ahonnan 4 év után vezető cukrászként távozott. A cukrászat mellett kommunikáció szakon végzett. Számos print és online kiadványban olvashatóak cikkei, receptkönyvek szerkesztője, foglalkozik tanácsadással és receptfejlesztéssel.

Séf Stephane Gerphagnon

STEPHANE GERPHAGNON

Cukrász

Stephane Dél-Franciaországban született. Lyonban végezte a cukrász iskolát. Dolgozott Párizsban, Melbourne-ben és Londonban. 2007-ben költözött Magyarországra, ahol kezdetben a Lukács Cukrászdában, majd Takács Lajossal az Olimpiában dolgozott. Több évig volt a La Praliné és az á table! vezető cukrásza.

Séf Tischler Petra

TISCHLER PETRA

Séf
Petra diplomaszerzés után az akkor nyíló Nobuban kezdte a főzést. Külföldi tapasztalatait kezdetben a londoni The Arts Club private membership étteremben, majd az USA-ban Joel Antunes francia chef kezei alatt a One Eleven junior sous-chef-jeként szerezte. 2015-ben költözött haza, és lett a Costes Downtown sous-chefje, ahol a következő évben kiérdemelték Magyarország 5. Michelin csillagát. 
 
Séf Sarah Alwazir

ALWAZIR SARAH

Cukrász
 Alwazir Sarah, Londonban kezdte pályafutását, először kisebb cukrászdákban mint a Butterscotch Bakery vagy a Primrose Bakery-ben majd Andy Rose keze alatt vezette a Floridita Soho cukrászati részlegét. Később a National Maritime Museum főcukrásza lett mielőtt férjével megnyitották saját cukrászdájukat Camdenben ami a TimeOut London listája szerint London egyik legkülönlegesebb kávézója volt.